אחסון אתרים חינם או כמעט בחינם, אבל עם רמת בטחון גבוהה!

לא תמיד אחסון אתרים זול הוא באמת אחסון זול, עם השרת עליו יושב האתר שלך נפל, או אם אין חברה רצינית מאחורי אחסון האתרים שלך ייתכן כי כל השקעתך על אתר האינטרנט שלך תרד לטמיון, על כן אל תחשוב שאחסון אתרים זול הוא השקעה משתלמת כל כך, עדיף להשקיע עוד דולר או שנים בודדים בחודש,[ 8 שקלים ]בכדי לישון בראש שקט ולדעת שאתר האינטרנט שלך בטוח ומאובטח שהשרת עליו לא יפול יום בהיר אחד ובנוסף להכל לא יהיה לך עם מי לדבר, בחר חברת אחסון אתרים אמינה ורצינית זו המלצתנו האישית, תוכל לקרא מידע נוסף בנושא המלצה על חברות של אחסון אתרים בעמוד אחסון אתרים שלנו כאן בקליק גו אינטרנט : עבור לעמוד המלצה על חברות אחסון אתרים

נושא המאמר: אחסון אתרים בחינם - הצפיפות בשוק
מאת: אביאל לפסקר   שמור מאמר למועדפים

לאחרונה ואם מדובר לאחרונה, יותר ויותר נפתחים שירות אחסונים חינמיים. הדבר גורם לפגיעת בשוק החברות המספקות אחסונים בתשלום. כמובן שהישראלים ביננו (נניח שכולם ישראלים פה) אוהבים דברים בחינם, אך ידעתם כיצד ההשפעה כיום על חברות האחסונים? כמובן הפחתת בלקוחות רצוניים. יתרונות וחסרונות כמובן שבדבר (ללא התייחסות לחברות האחסון בתשלום), היתרון המרכזי והוא יתרון שזה בחינם! לא עוד לשלם משכורת (נקודת הגזמה) על אחסון כל חודש, לא עוד לחפש חברות ולשמוע הצעות מגוונות ואף לא רלוונטיות לכיסכם. מציאת אחסון כיום הרבה יותר קלה ונגישה מפעם מפאת העניין זה. ובכל זאת, יש גם חסרונות. שירותי האחסון בחינם אינם מתחיביים בדרך כלל לזמינות מלאה כמו חברות בתשלום הכוללות תקנון מפורט כמובן. בדרך כלל אין פיצויי על אי זמינות האתר וכמובן הקידום בגוגל יפגע. אך כמו בכל דבר חינם, זה לא מושלם! החשיפה לאינטרנט והרצון להיחשף אליו ולבנות אתר אינטרנט אישי גודל וגודל גם בקרב הנוער, לכן במצב הזה לא כולם יכולים להרשות לעצמם לשלם בתשלום חודשי על אחסון רק בשביל להראות כמה תמונות לחברים או לכל עניין אחר. כמו שהזכרנו, לרבות הופעת שירות האחסונים בחינם, נסביר גם כיצד שירות זה עובד: בעל השירות בדרך כלל נותן נפח אחסון כלשהו והדבר כרוך בידי המשתמש באחסון החינמי לשטול קוד פרסום, כך בעצם בעל השירות מרוויח ממנו וממן את הוצאות החזקת שרת האחסון. אם אתם גם בעניין האחסון בחינם נוכל להמליץ לכם על שירות אחסון בחינם בעל וותק ברשת וכמובן הוא זוכה להמלצתי בשל המסירות הרבה לשירות ודגש על תמיכה וכל זה בחינם. האתר הוא הנו http-il.com אחסון אתרים בחינם המספק שירותים מזה שנתיים. נצעד יד חופשית בתקווה שיפתחו עוד שירותים חינמיים כמו אחסון אתרים בחינם, ויחד נוכל גם להתחבר לרשת ללא הצורך לשלם.
http-il.com

נושא המאמר: איך לבחור מארח אתרים מתאים ? ( אחסון אתרים )
מאת: אילן שוורץ - משווק עסקים   שמור מאמר למועדפים

אתם בעיצומו של בניית אתר אינטרנט, השאלה שצריכה עכשיו להעסיק אתכם היא איפה לאחסן את האתר ? בחירת ספק האחסון היא החלטה מאוד חשובה אשר תשפיע רבות על הצלחת האתר.בניתם את האתר הכי מדהים בעולם אבל באופן קבוע יש "נפילות" אתר ( האתר לא זמין למבקרים ) וכאשר האתר זמין הגלישה בו איטית בטירוף (מהירות קצב פתיחת הדפים ), יש לי הרגשה שהגולשים יפסיקו לבקר באתרכם.
מושגים שכדאי לדעת : * אחסון אתר ( web hosting ) – שירות המאפשר גישה לאתרך וכלים לניהול ופרסום אתר האינטרנט של העסק. * Up time – נגישות השרתים ( % הזמן שהאתר נמצא זמין ברשת ) כאשר האתר אינו זמין – נקרא נפילת אתר. * שטח אחסון – כמות שטח הדיסק ב MB שהאתר תופס בשרת. * Traffic – תעבורה, כמות המידע ( תמונות וידיאו וטקסט ) שהגולשים ( משתמשים )
התמחור באחסון אתר מושפע ממשקל האתר ומתעבורת הגולשים. אחד השיקולים בבחירה היא זיהוי קהל היעד של אתרך, תושבי ישראל או חו"ל ? אחסון ע"ג שרתים בחו"ל זולים יותר ונפחי האחסון והתעבורה המוקצים לבעל האתר יותר גדולים. נניח כי רוב גולשי האתר הם מהארץ, זמן התגובה של שרת זהה בחו"ל תהיה איטית יותר ומניסיוני האישי יש בעיות תמיכה עקב הפרשי שעות ונוסיף לכך שהם לא עובדים ביום ראשון. זמינות אתר - מרבית חברות האחסון מבטיחות זמינות של 99% ( Up time 99% ) , חברת אחסון אשר מכבדת את עצמה תתקין – מד זמינות ( מסופק ע"י חברה חיצונית ועובד 24 שעות ) שבו ניתן לראות מה % הזמינות האמיתי (ראה תמונה מצורפת בתחתית הכתבה) לחיצה על אותו מד זמינות יעבור לאתר החברה הבודקת ושם ניתן לקבל נתוני מהירות אתר ( הזמן שלוקח לאתר להיפתח בשלמותו ) ממדינות שונות בעולם, חשוב מאוד, פלטפורמה – Unix או Windows , הבחירה תעשה בהתאם לשפה שבה פותח האתר, Php – Unix , Asp – Windows HTML, FLASH וג'אווה סקריפט יכולים לעבוד ב – 2 הפלטפורמות. שרתי UNIX נחשבים אמינים,מהירים והמחיר זול יחסית. שרתי windows מתאימים בעיקר לחברות גדולות שלהם מערכות בסיסי נתונים פנים ארגוניות. לוח הבקרה – באמצעות לוח זה אנו מעלים קבצים לאתר, בודקים סטטיסטיקות אתר ( מס' גולשים, מאיזה אתרים הגיעו, שעות ימים וכול' ) ומפנים כתובות אתר ודואר לניהול נכון. הרבה חברות אחסון גובות כסף רב עבור שרותי הפניה ואופציות אחרות אשר אמורים לקבל בחינם באמצעות לוח הבקרה. בשוק יש מס' לוחות בקרה, ההבדלים בניהם בעיקר בנוחות השימוש לצרכן.
*** לוחות הבקרה המובילים : Direct Admin, cpanel, plesk. שירות – גורם מאוד חשוב, בתור בעל עסק אני בטוח שאתה רוצה לעסוק בבניית העסק שלך ולא בטיפול בבעיות טכניות בשרתים.
סוגי אחסון – אחסון שיתופי – ( Shared hosting ), מיועד לאתרים קטנים ובנונים, זול יחסית. חסרון – נמצאים עם עוד הרבה אתרים על אותו שרת ונתונים "לחסדי" אתרים אחרים, נניח כי ביום מסוים אתר א' זוכה לכמות עצומה של כניסות ואתר ב' יושב על אותו שרת, מהירות הגלישה באתר ב' תרד משמעותית ובאותו אופן, נפילת אתר א' משמע נפילת אתר ב'.הפתרון – בחברות רציניות יש הרבה הגבלות לגבי אופן העלאת קבצים לרשת וזאת כדי למנוע נפילות אתר. זאת גם הסיבה שהרבה אתרים לוקחים שרת ייעודי, מאוד יקר ומתאים רק לאתרים עם הכנסות גבוהות. מומלץ מאוד לאחסן את השרת הנ"ל בחוות שרתים מקצועית ( קווי זהב, בזק, נטוויז'ן וכדומה ), שם תקבלו מהירות גבוהה יותר הודות לפס רחב שאין לנו בתשתית הביתית,השרת מאובטח 24 שעות ביממה ונמצא בחדר מקורה דבר המבטיח שימור טוב יותר ומינימום תקלות.בנוסף לכך מומלץ להשתמש בחברת אחזקת שרתים, אתם תודו לי על העצה הזאת אם וכאשר האתר שלכם יחווה נפילת שרת. בזמן האחרון יש תופעה חדשה ומדאיגה של ילדים אשר "מתחזים" לחברות אחסון רציניות ומקצועיות ונותנים מחירים לא הגיוניים. השרתים שלהם חווים נפילות רבות במשך כל שעות היממה, חבר קרוב שלי הפסיד עסק משגשג באינטרנט בתחום המכירות, הלקוחות שלו כבר לא יחזרו, דמיינו את הסיטואציה הבאה, נפילת שרת בזמן "שמנהל" השרת נמצא ביום שגרתי בבית הספר, אתם מתקשרים ואין תשובה כי הוא בשיעור מלאכה ורק בערב מגיע לחוות השרתים לאחר שלקח 3 אוטובוסים וקיבל אישור מההורים. קל מאוד לזהות אתר המנוהל ע"י ילדים : 1) שגיאות כתיב מרובות 2) אין כתובת עסק פיזית 3) אין מס' טלפון קווי, רק סלולארי 4) תמיכה באמצעות ICQ ומסאנג'רים למינהם 5) מחירים נמוכים משמעותית. לסיום וסיכום, לאחסון האתר חלק לא מבוטל בהצלחתו וכמובן בהצלחת העסק שהוא מייצג.
www.il-biz.com

נושא המאמר: ספקי שירותי אירוח באחסון אתרים
מאת: דרור שתיוי   שמור מאמר למועדפים

ספק שרותי אירוח באינטרנט הוא חברה המפעילה שרת אינטרנט ומספקת שטח דיסק בשרת שמאפשר לגולשים לראות את האתר שלכם. באחסון אתרים אם אינכם רוצים לבזבז כסף על אחסון האתר שלכם, בררו אצל ספק שירותי האינטרנט שלכם אם הם מספקים שרותי אחסון, או נסו לחפש אתרים ללא תשלום. שני הדברים החשובים ביותר שיש לקחת בחשבון כאשר קונים שרותי אירוח באינטרנט הם שטח האחסון (איזה שטח בשרת מוקצב לאחסון האתר שלכם) ורוחב פס (כמה נתונים השרת מסוגל להעביר לגולשים בזמן נתון). אם אתם רוצים להשיג שם דומיין משלכם באחסון אתרים, תוכלו לבקש מספק שרותי האירוח לרשום דומיין עבורכם, ותוכלו גם למצוא מארח שיצור עבורכם תת דומיין. כדי לבחור באחסון אתרים מבין מאות ספקי שרותי האירוח הקיימים, התייעצו עם אנשים שיש להם אתרים ובקשו את המלצתם, חפשו סקירות של מקצוענים, התקשרו ללקוחות של מארחי אינטרנט, שאלו את דעתם והשתמשו ברשימות אתרים. להלן כמה רשימות של מארחי אינטרנט ללא תשלום, שיכולים להיות לכם לעזר באיחסון אתרים: 
www.100best-free-web-space.com – אתר מעולה זה מציג תקציר תכונות של מארחי אינטרנט, מסווג אותם בדרגות מ-1 עד 5 ומציע סקירה קצרה על כל אחד מהם. www.freewebsiteproviders.com – אתר מקיף זה מכיל רשימה של מאות מארחי אינטרנט ויכול להיות לעזר רב בבניית אתרים. האתרים מחולקים לקטגוריות שונות, כולל אתרים אישיים, עסקיים, גופים ללא מטרות רווח ואתרים בעלי עניין מיוחד. האתר מספק תרשים המציג את תכונותיו של כל מארח ומופיעות בו גם סקירות על כמה מארחים. www.freewebspace411.com – אחת מן התכונות הנחמדות של האתר הזה היא שהוא מכיל מספר גדול של סקירות מתומצתות עבור מארחי אינטרנט שונים, אך יש מספר רב של מודעות קופצות המעצבנות את הגולש בו. www.freewebspace.net – האתר הזה כולל מספר גדול של סקירות הגולשים, על מארחי אינטרנט שונים, ונותן מידע רב בעת אחסון אתרים.
העולם העסקי הבין שקיים כסף גדול באירוח אתרי אינטרנט, לפיכך קיימים מאות אתרי אינטרנט מסחריים המספקים שרותי אירוח בתשלום. להלן רשימה של כמה אתרים המספקים רשימות של שרתי אירוח:
www.cnet.com/internet - אתר זה מחלק את המארחים לפי קטגוריות שונות ומציע גם רשימה של האתרים הפופולאריים ביותר ושל המשתמשים בהם.  www.findahost.com – אתר זה מאפשר לחפש מאחר אינטרנט לפי התכונות הרצויות. www.hostfinders.com – אתר זה מציע אינדקס מורחב של מארחיי אינטרנט לאחסון אתרים. אולם התכונה הטובה ביותר שלו היא הדירוג החודשי שהוא מספק למארחי אינטרנט, המבוסס על משוב מן הגולשים, ומציג גם תכונות ומחירים. www.tophosts.com - אתר מקיף ומרשים זה מציג רשימות של מארחי אינטרנט בקטגוריות שונות ומציע שרותי התאמת מארח העוזרים לגולשים למצוא מארחים העונים לצרכיהם. הוא מכיל מאמרים ומידע הקשורים לאירוח וחומר נוסף. www.webhostdir.com – אם אתם רוצים לבקר באתר זה לצורך אחסון אתרים, ודאו מראש שיש בידכם זמן פנוי בשפע. מלבד העובדה שהוא מציג רשימה של מארחים בטווח גדול של קטגוריות, הוא גם מציע שרותי הערכות מחיר, שרותי חיפוש, חדשות ומאמרים, קבוצות דיון, ציונים לאתרי אירוח ועוד. [אין בקישורים המוצעים במאמר זה המלצה על חברת אחסון אתרים ]

נושא המאמר: בחירת איחסון  אתרים windows
מאת: נמרוד רותם    שמור מאמר למועדפים

להלן כמה פרטים אשר חשוב לבדוק כאשר קונים מחברת איחסון windows: שטח: שטח האיחסון הוא פרט שולי ביותר, רוב האתרים יתפקו במשהו באזור ה150 מגה. תעבורה: תעבורת נתונים היא פרט חשוב מאוד כאשר קונים איחסון! תעבורה קטנה מדי תגרום לנפילה של האתר בשלב כלשהוא בחודש, מה שיחיב את בעל האתר לשלם עוד לחבילה גדולה יותר/להמתין לסוף החודש עד שהתעבורה תתחדש. תעבורה מומלצת לאתר בינוני היא 20 גיגה. שימו לב שלא תקנו חבילת אימייל, שהיא לרוב חבילה עם המון שטח וקצת תעבורה. מיקום חוות השרתים: איחסון חייב להיות בארץ, איחסון בחו"ל לא ישפיע לרוב על מהירות הגלישה באתר, אבל ישפיע מאוד על מהירות הFTP. מהירות של שרת בחו"ל עומדת בערך על 0.1-0.5 קילוביט לשניה. שמות מתחם: רוב חברות האיחסון יאפשרו שם מתחם אחד, כך שאפשר יהיה לארח אתר אחד על החבילה - לא קריטי ביותר, מכיוון שעם קוד הפניה פשוט אפשר להפנות כל שם מתחפ לתיקיה משלו. alias: שמות מתחם אשר מפנים לתיקיה הראשית של האתר - חשוב למי שרוצה ליצור כמה אתרים על האיחסון שלו ולא לקנות חבילה עם הרבה שמות מתחם. תת שמות מתחם: שמות מתחם בסגנון da.yourdomain.com דיי חשוב למי שרוצה לפצל את האתר שלו לכמה מדורים שיהיו נוחים למשתמש. תיבות דואר אלקטרוני: חשוב על מנת להראות את רצינות בעל האתר. ברוב הפעמים האימייליים שנשלחים לכתובות אלה יופנו לכתובת אחת אשר תשמש את המנהל (בשביל לא לבדוק את כל הכתובות) מומלץ שיהיו לפחות 5 חשבונות אימייל. לוח בקרה: מאפיין מהחשובים ביותר. לוח הבקרה הטוב ביותר במקרה שלנו הוא HELM ולא לוח פרטי של החברה, לוח פרטי יחייב את בעל האתר לפנות לתמיכה על כל subdomain, לשנות את האתר שלו לחלוטים וכ"ו. כמו כן לפאנל HELM מדריכי וידיאו רבים באתר הבית. גיבוי: למקרה של נפילת השרת, תמיד חשוב שיהיה גיבוי. mySQL: בסיס בינוני, רוב השרתים תומכים. ACCSES: הבסיס החלש ביותר, השרת תומך באופן אוטומטי. msSQL: בסיס הנתונים החזק ביותר, ברוב החברות עולה כסף בשביל להשתמש בו, אבל אם מקבלים אותו כלול בחבילה אז אחלה. תמיכה בשפות תיכנות: חובה על השרת לתמוך בשפות אלו:asp.net V2 (לא יותר נמוך)  asp  php לא מומלץ להתקרב לחברה שלא תומכת באפילו אחת מהשפות האלו.
רכיבים: משמעותי למתכנתי asp, כל אחד יודע את מה שהוא צריך. מומלץ שיהיה aspUpload. חוות שרתים: כל חווה בארץ טובה, הכי מומלצת היא בזק. עלות: חבילה בסיסית לא צריכה לעלות מעל 10$.
וזהו, בהצלחה. אודות הכותב:נמרוד רותם, מנהל האתר fun-il שכתובתו משחקים ומתכנת asp.net/css/xhtml
www.fun-il.com

נושא המאמר: מילון מונחים - אחסון אתרים
מאת: מדריך להצלחה באינטרנט   שמור מאמר למועדפים

שפת צד שרת - ASP
שפת צד שרת - PHP
בסיסי נתונים - Database
בסיס נתונים - MySql
בסיס נתונים - SQLServer
בסיס נתונים - ACCESS
Cron Jobs
PhpMyAdmin

פרמטרים של חבילות אחסון אתרים
אחסון אתר שיתופי - Hosting
שטח אחסון - Storage
תעבורה – Transfer/Traffic
הצפנת נתונים - SSL
תת דומיין – Sub Domain
דומיין מופנה - Parked Domain
ניהול אינדקס – Index Management
ממשק ניהול – Control Panel
שרת אינטרנט – Web Server
שרת אינטרנט Apache
שרת אינטרנט - IIS
עלות הקמה - Setup Fee
מערכת הפעלה – Operating System
FTP
שרת או חברת אחסון - Host
העברה אוטומטית - Redirect

מקור הגולש - Referrer
User Agent
Row Logs
דואר אלקטרוני
תיבת דואר אלקטרוני - Email
העברה - Email Forward
דואר זבל - Spam
תגובה אוטומטית - Auto Respond
סינון דואר - Email Filter

אבטחה
Hotlink Protection
הגבלת גישה - IP Deny
Fire Wall
שם דומיין – Domain Name
רשם הדומיין - Registrar
DNS
Who Is

שרת ייעודי - Dedicated Server
שרת ייעודי וירטואלי - Virtual Dedicated Server
שרת ייעודי מנוהל – Managed Server

רשת
מגה בייט לשנייה - MBPS
חיבור - T1
חיבור - T3
חיבור - OC3
חיבור - OC12
חיבור - OC48
BYTE
KB
MB

אם ברצונך שנפיק לך דף אינטרנט בכל נושא שתבחר/י בסגנון עמוד זה פנה אלינו, תוכל/י לשלב בו טקסט, תמונות, קישור לאתר/ים, פרסומות, מידע ועוד, זה לא יקר וזה מהיר!
הפקת עמוד אינטרנט + אחסון לשנה + קידום במנועי חיפוש = 1500 ש"ח + מע"מ, ניתן לפרוס את החיוב ל 10 תשלומים ללא ריבית!   [email protected]
GB
TB
כתובת - IP
http://www.web-guide.co.il

 

מטרת חברות ה "אחסון אתרים חינם", היא ללקט לקוחות חדשים שיוצעו להם שרותים עתידיים בתחומים שונים : כגון בניית אתרים חדשים, עיצוב, סטטיסטיקה, פרסום ועוד, נראה שבקרוב לא נזדקק לשלם יותר על אחסון אתרים, אלה אם מדובר באתרים גדולים הדורשים נפחי תעבורה גדולים במיוחד, אך במקרים מסויימים וכתוצאה משיתופי פעולה גדולים בין חברות אחסון אתרים לבין אתרים גדולים ייתכן גם אחסון חינם לאתרים בעלי נפחים גבוהים, בארה"ב ובבריטנה קיימות חברות אחסון אתרים חינם מצליחות מאד, בישראל התחום עדיין בחיתוליו - אך הפיתוח מואץ והפוטנציאל הרב יודע ומוכר, להלן מספר קישורים לחברת המספקות אחסון אתרים חינם : מאמרים נבחרים בנושא אחסון אתרים מידע בדף זה : אחסון אתרים חינם > איחסון אתרים חינם > אחסון אתרים בחינם > איחסון אתרים בחינם > איחסון אתר חינם > פתיחת אתרים חינם > איחסון אתר בחינם > איחסון אתר חינם > אתרי איחסון חינם > אתרי אחסון חינם > אירוח אתרים חינם > איחסון אתרים באינטרנט חינם > אחסון אתרים ללא תשלום > אחסון אתר ללא תשלום > איכסון אתרים חינם > איכסון אתרים בחינם > איחסון אתרים חינמי > חברות אחסון אתרים חינם > שרתי אחסון חינם > שרתים לאחסון אתרים בחינם > איחסון תמונות חינם > הורדת תוכנות חינם.

לרכישת דומיין ואחסון אתרים בחו"ל קליק גו אינטרנט ממליצים על :
network solutions ראו באנר / קישור.